Vzdrževanje plovil

Na nas se lahko obrnete tudi, ko se boste odločili za redno vzdrževanje, servisiranje ali morebitna popravila po potrebi za svoj čoln, barko, jadrnico ali jahto. Ena od naših primarnih dejavnosti je namreč tudi redno, kakovostno vzdrževanje motorjev plovil, njihove opreme in pohištva v plovilu.

Vzdrževanje in čiščenje površin

Tako kot vsako vozilo ali dragocena lastnina tudi plovilo potrebuje redno vzdrževanje, servisiranje in občasna popravila po potrebi. Vzdrževanje plovila pomeni pranje in čiščenje zunanjosti in notranjosti plovila ter vključuje dezinfekcijo tankov.

Z rednim čiščenjem in poliranjem lahko odpravimo tudi praske, holograme in osvežimo barvo.

Redno servisiranje plovil

Vzdrževanje hkrati pomeni pregled delovanja menjalnikov, motorjev in agregatov, kontrolo olja ter zračnih in oljnih filtrov, pa tudi redno skrb za polnjenje akumulatorjev. V podjetju Mizarna, d. n. o., pregledujemo tudi klimatski sistem, elektroinštalacije in izpušni sistem v plovilu, poskrbeli pa bomo tudi za protipožarno varnost.

Pomembna je redna kontrola delovanja avtomatskih, zasilnih ter ročnih kalužnih črpalk in redno vzdrževanje podvodnih ventilov in filtrov. Nujno potrebna je tudi kontrola delovanja premčevega in krmnega motorja, kontrola hidravlike volanskega sistema, potopnih ploščadi in hidravličnega mostička.

Popravila na plovilih po potrebi

Ne le čiščenje in preprosto vzdrževanje površin na plovilih, v podjetju Mizarna, d. n. o., nudimo tudi obnovo tika na plovilih, njegovo vzdrževanje in obdelavo pohodnih površin na barkah iz tika.

Tovrstni les namreč potrebuje posebno nego in zaščito, da se izogne trohnenju, rjavenju ob kovinskih delih in puščanju

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih >