Navtična oprema

V podjetju Mizarna, d. n. o., izdelujemo vrhunske pode iz tika, prefabricirani tik za plovila, stopnice iz tika, ograje in palube iz tika, pohištvo in še več.

Naši mizarski mojstri bodo za vas izdelali kompletno navtično opremo za vašo jadrnico, barko, čoln ali jahto; od lesene palube do pohištva v notranjosti vašega plovila.

Po merah vam bodo izdelali: 

Pri izdelavi tovrstnega pohištva najpogosteje uporabljamo tikov les, sicer pa tudi vse ostale vrste materiala, npr. furnir, iveral, masivni les, mediapan in ultrapas. Vse izdelano pohištvo vam tudi dostavimo, vam nato nudimo njegovo montažo ter kasneje tudi redno vzdrževanje in po potrebi servis.

Na voljo smo vam za izdelavo navtičnega pohištva po meri, za skupno načrtovanje in samo svetovanje pri izbiri pravega pohištva in elementov za vaše plovilo; bodisi za čoln, barko, jadrnico bodisi za jahto.

Zagotavljamo vam, da je pohištvo izdelano vrhunsko ter da bo vašemu plovilu dalo lep in moderen videz.

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih >