Kamnica 3e, 1262 Dol pri Ljubljani(031) 648 221mizarna@gmail.comPonedeljek-Petek: 8:00 - 18:00

V podjetju Mizarna, d. n. o., izdelujemo vrhunske pode iz tika, prefabricirani tik za plovila, stopnice iz tika, ograje in palube iz tika, pohištvo in še več.

Naši mizarski mojstri bodo za vas izdelali kompletno navtično opremo za vašo jadrnico, barko, čoln ali jahto; od lesene palube do pohištva v notranjosti vašega plovila. Po merah vam bodo izdelali omarice, kuhinjske pulte, pokrove, lesene stenske in tudi talne obloge ter druge lesene dele pohištva po vaših željah za vaše plovilo.

Pri izdelavi tovrstnega pohištva najpogosteje uporabljamo tikov les, sicer pa tudi vse ostale vrste materiala, npr. furnir, iveral, masivni les, mediapan in ultrapas. Vse izdelano pohištvo vam tudi dostavimo, vam nato nudimo njegovo montažo ter kasneje tudi redno vzdrževanje in po potrebi servis.

Na voljo smo vam za izdelavo navtičnega pohištva po meri, za skupno načrtovanje in samo svetovanje pri izbiri pravega pohištva in elementov za vaše plovilo; bodisi za čoln, barko, jadrnico bodisi za jahto. Zagotavljamo vam, da je pohištvo izdelano vrhunsko ter da bo vašemu plovilu dalo lep in moderen videz.

Menu