Kamnica 3e, 1262 Dol pri Ljubljani(031) 648 221mizarna@gmail.comPonedeljek-Petek: 8:00 - 18:00

Podjetje Mizarna, d. n. o., je specializirano za izdelavo in montažo navtične opreme iz tika ter pohištva za vaš dom, ki vam ga tudi dostavimo. Pri svojem delu uporabljamo vse vrste lesa, pri njegovi izbiri pa seveda želimo ustreči željam naročnikov in strank.

Po naročilu za vas izdelamo celotno navtično opremo – od pohištva in stopnic iz tika do ograj ter stenskih in talnih oblog iz tika. Še posebej smo se specializirali za izdelavo talnih oblog in tako izdelujemo vrhunske tikove pode.

Na nas se lahko obrnete tudi, če iščete storitve na področju vzdrževanja plovil – motorjev, opreme ali pohištva. Ena od naših primarnih dejavnosti je namreč tudi splošno vzdrževanje plovil, njihova priprava na sezono in posezonski servis.

Nudimo tudi storitve na področju izdelave, dostave, montaže in servisa lastnega pohištva za vaš dom, tj. pohištva za vašo dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, spalnico ali otroško sobo, pa tudi pohištva za opremljanje vaših poslovnih prostorov.

Naši prostori se nahajajo v Kamnici v občini Dol pri Ljubljani, kjer vas pričakujemo od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 uro.

Menu